Викрадено ТМЦ: що робити з податковими накладними?

Чи можливе коригування податкових накладних в такому випадку?

Скачати податкову накладну за новою формою

Викрадено ТМЦ: що робити з податковими накладними?

Як зазначили податківці, дії платника податку щодо визначення податкових зобов'язань з ПДВ під час постачання продукції відповідають нормам чинного законодавства.

А ось щодо можливості коригування відповідних податкових накладних, то ст. 192 ПКУ не передбачено окремої підстави для складання розрахунку коригування до податкової накладної, зареєстрованої в ЄРПН, у разі настання зазначених обставин.

Оновлені довідники та реєстри від ДПС

Крім того, податківці повідомили, що відповідно до ст. 15 та ст. 16 ЦКУ юридична або фізична особа має право на захист свого цивільного права або інтересу у разі його порушення, невизнання або оспорювання.

Зокрема, такі особи мають право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47569

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді