Ревізорів не скорочують. До кого прийдуть та які повноваження мають?

Відповідь надав начальник юридичного відділу офісу Держаудитслуужби.

КМУ до 30 червня 2020 року мав створити новий орган державного фінансового контролю, який аналізуватиме інформацію щодо використання державних ресурсів і проводитиме контрольні заходи за високоризиковими операціями.

Для цього планували реформувати Держаудитслужбу. Але не так сталося, як гадалося!

Усі секрети про те, чим усе закінчилося і які повноваження наразі мають ревізори, редакція тижневика «Головбух: Бюджет» вивідала у самого начальника юридичного відділу офісу Держаудитслуужби. А ще дізналися про плани на майбутнє. Подробиці — у статті. Не пропустіть важливої інформації.

Хочу дізнатися про реорганізацію Держаудитслужби

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8521

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
18660

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді