Завищення вартості ремонту харківської школи: суд підтвердив порушення

Експертиза підтвердила завищення вартості робіт з капітального ремонту покрівлі Балаклійської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів ім. О.А. Тризни. Про це йдеться в ухвалі Київського районного суду міста Харкова.

УВАГА!!! -40% на Експрес-курс для фахівців з публічних закупівель

Завищення вартості ремонту харківської школи: суд підтвердив порушення

Наразі експертиза вже підтвердила завищення вартості виконаних робіт на 64,97 тисяч гривень. А також той факт, що будівельні роботи ТОВ «Індіго груп» частково не відповідають проектній документації.

Також правоохоронці встановили, що ТОВ «Індіго груп» вносило коригування вартості робіт в інвесторську кошторисну документацію як генеральний проектувальник, незважаючи на те, що ТОВ «Східбудпроект», який являється генеральним проектувальником, не відмовлявся від авторських прав. А це означає, що ТОВ «Індіго груп» внесло корегування в інвесторський кошторис без будь-яких правових підстав.

За матеріалами з сайту Dozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Індикатори ризиків - алгоритм при моніторингу закупівель

Моніторинг закупівлі може початися внаслідок спрацювання ризик-індикаторів, які визначаються системою в автоматичному режимі на основі закладених алгоритмів. Індикатори ризиків допомагають Держаудитслужбі відібрати ті процедури закупівлі, у яких замовники припустилися порушення або ж потенційно можуть це зробити. Далі — такі процедури досліджують аудитори під час моніторингу закупівель та приймають остаточне рішення.
5428

Моніторинг державних закупівель: приклади висновків ревізорів

До вашої уваги приклади висновків аудиторів, коли тендерна документація не відповідає вимогам Закону; супровідні документи містять помилки; процедура закупівлі вибрана неправомірно. Аналізуйте і не повторюйте порушень
1825

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді