Таблицю 5 Звіту з ЄСВ подаватимемо частіше

Зразок заповнення Звіту з ЄСВ за квітень 2020 року СКАЧАТИ

У СПО об’єднань профспілок обговорюють проєкт наказу Мінфіну «Про затвердження Змін до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Таблицю 5 Звіту з ЄСВ подаватимемо частіше

Ним передбачено, зокрема нові підстави для формування Таблиці 5 Звіту з ЄСВ:

  • особу було переміщено з одного структурного підрозділу до іншого, переведено на іншу постійну посаду або роботу у того самого страхувальника;
  • особу призначено на нову посаду у того самого страхувальника.

Із проєкту наказу Мінфіну «Про затвердження Змін до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
54848

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3270

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді