МОЗ: грядуть чергові зміни в системі охорони здоров’я

МОЗ готує комплексні зміни до системи охорони здоров’я України, які якісно змінять вітчизняну медицину, а не лише систему її фінансування.

СКАЧАТИ Зразок наказу про припинення простою після карантину

МОЗ: грядуть чергові зміни в системі охорони здоров’я

Як зауважив Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, нинішня інформаційна атака на МОЗ – спроба приховати прорахунки у медичній реформі з боку попереднього керівництва відомства.

Які медзаклади матимуть підтримку від держави

За словами очільника відомства, реформування системи охорони здоров’я України – не вимога міжнародних партнерів, а нагальна потреба, на задоволення якої заслужив український народ.

В нас повинна бути якісна і доступна медицина. Фінансування має відбуватися через НСЗУ, але за чіткими критеріями, які не повинні призводити до знищення української медицини, звільнення лікарів і закриття медичних установ.

За матеріалами з Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді