Перевірки закупівель: хмельницькі аудитори знайшли порушень на 202 млн грн

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом січня-квітня 2020 року провели моніторинг 110 процедур закупівель товарів, робіт та послуг загальною вартістю 204 мільйони гривень.

Закупівлі в умовах кризи. Дистанційне навчання

Перевірки закупівель: хмельницькі аудитори знайшли порушень на 202 млн грн

За результатами таких заходів, аудитори встановили порушень у сфері публічних закупівель на суму понад 202 мільйони.

Через виявлені порушення фахівцями ДАСУ було направлено відповідні повідомлення замовникам та, як наслідок, відмінено торги у 33 випадках на суму понад 104 мільйони гривень та розірвано 35 вже укладених договорів на суму близько 53 мільйонів.

За матеріалами з сайту Dozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Індикатори ризиків - алгоритм при моніторингу закупівель

Моніторинг закупівлі може початися внаслідок спрацювання ризик-індикаторів, які визначаються системою в автоматичному режимі на основі закладених алгоритмів. Індикатори ризиків допомагають Держаудитслужбі відібрати ті процедури закупівлі, у яких замовники припустилися порушення або ж потенційно можуть це зробити. Далі — такі процедури досліджують аудитори під час моніторингу закупівель та приймають остаточне рішення.
5428

Моніторинг державних закупівель: приклади висновків ревізорів

До вашої уваги приклади висновків аудиторів, коли тендерна документація не відповідає вимогам Закону; супровідні документи містять помилки; процедура закупівлі вибрана неправомірно. Аналізуйте і не повторюйте порушень
1825

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді