Програма «Фокус на культуру»: скільки коштуватиме державі?

Львівське комунальне підприємство «Центр розвитку туризму м. Львова» наприкінці минулого місяця підписало два договори на послуги експертів загальною вартістю 93,3 тисячі гривень в рамках програми «Львів-2020: Фокус на культуру».

Закупівлі в умовах кризи. Дистанційне навчання

Програма «Фокус на культуру»: скільки коштуватиме державі?

Понад 48 тисяч за послуги отримає генеральна директорка «Мистецького арсеналу» Олеся Островська-Люта. Згідно з договором, вона має організувати та провести два вебінари «Культура після карантину» з консультаціями для громадських організацій та інституцій культури щодо посткарантинної діяльності. Вартість кожного – 11,5 тисяч гривень. А також за участь «у розробці дорожньої карти виходу музеїв з карантину та створення музейного продукту і комунікацію в рамках програми» – отримає ще 25,3 тисячі гривень.

Другий договір на 45 тисяч гривень підписали з позаштатним радником міського голови Львова, експертом у сфері медіа та комунікацій Остапом Проциком. За ці кошти він надаватиме послуги експерта з оцінювання експрес-проектів конкурсу в рамках «Фокус на культуру».

Крім цих договорів, у березні-квітні цього року «Центр розвитку туризму м. Львова» підписало ще чотири договори на понад 700 тисяч гривень.

Серед них одна з угод підписана також з Остапом Проциком на послуги SMM, консалтингу у сфері комунікацій вартістю 189 тисяч гривень.

Послуги управління проектами на 191 тисяч надаватиме Наталія Дзюбенко, завідувачка відділу прикладної музеології Державного природознавчого музею НАН України.

Ще 198 тисяч гривень отримає художник Єжи Онух за консультаційні послуги з питань розвитку підприємництва. Договором передбачено, зокрема, експертну оцінку культурного потенціалу комунальних установ, підпорядкованих управлінню культури.

А от Василь Косів, доктор мистецтвознавства та ще один позаштатний радник міського голови Львова, отримає 149 тисяч за експертні мистецтвознавчі послуги.

За матеріалами з сайту Dozorro

Програма «Фокус на культуру»: скільки коштуватиме державі?
Оренда державного та комунального майна через Prozorro.Продажі: що врахуватиКількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися! Усі зареєстровані учасники отримають сертифікат.
П Л А Н 1. Передача майна в оренду – тільки через аукціон Коли і як проводити? 2. Оренда майна – тільки з Переліків Яке майно і хто зараховує до Переліків I та II типу? 3. Стартова ціна оренди – від балансової вартості Як і хто розраховує? 4. Передача майна без аукціону – тільки для «пільговиків» Хто потрапив до списків? 5. Усі договори з оренди майна – у публічному доступі Як укладати нові і що робити зі старими? 6. Суборенда – тільки за погодженням орендодавця Де і як обумовити?

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35192

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5890

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29461

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді