Свіжий номер «Головбух: Бюджет» № 7/2018

Теми:

Читайте у свіжому номері тижневика «Головбух: Бюджет» № 7/2018:

Як застосовувати ПСП протягом 2018 року

Дізнайтеся, хто з працівників вашої установи зможе скористатися ПСП за соцстандартами 2018 року та як цю пільгу розраховувати й відображати у звітності.

Купуємо комп’ютер з операційною системою: від обмежень до визнання та обліку

У статті про те, як вчиняти, якщо кошти виділені з різних фондів та за кількома КЕКВ, а також про облік операційної системи MS Windows10.

Послуги з харчування хворих у лікарні: що з ПДВ

Як закладу охорони здоров’я оподаткувати ПДВ послуги з харчування та до чого призведе застосовування податкової пільги — дізнайтеся зі статті.

Оплата праці педпрацівників у медичних закладах

Педагог працює в медичному закладі. Нормативи якої галузі регламентують оплату його праці  — освіти чи медицини? А може, одразу обох? З’ясуйте, як оплачувати роботу такого педагога.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді