Що доступно платнику ПДВ у Електронному кабінеті платника податків

Скачати податкову накладну за новою формою

ДПС повідомила, які відомості доступні платнику ПДВ у приватній частині Електронного кабінету. Так, платник ПДВ у меню «Моніторинг ПН/РК» може переглянути розраховані показники:

  • D (навантаження за останні 12 календарних місяців);
  • Р (суму ПДВ, зазначену у податкових накладних/розрахунках коригування кількісних і вартісних показників, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних (ЄРПН) у звітному періоді з урахуванням поданої на реєстрацію) в розрізі періодів;
  • позитивну податкову історію платника ПДВ;
  • інформацію щодо відповідності/не відповідності платника ПДВ критеріям ризиковості.

Що доступно платнику ПДВ у Електронному кабінеті платника податків

Окрім цього, платник ПДВ в режимі реального часу має доступ через меню «ЄРПН» до даних ЄРПН щодо складених ним чи його контрагентами податкових накладних/розрахунків коригування.

Із вебпорталу ДПС

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Транспортний податок 2024: ставка, облік, декларація

Транспортний податок у 2024 році: дивиться перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню. Коли, скільки та за які автомобілі потрібно сплачувати транспортний податок 2024 – у статті.
14526

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
348244

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
48531

Оподаткування подарунків працівникам

Оподаткування подарунків працівникам – на що слід звернути увагу при оподаткуванні подарунків працівникам і відображенні їх у Додатку 4ДФ Податкового розрахунку. Чи обкладаються новорічні подарунки ПДФО, військовим збором, ЄСВ та ПДВ?
38426

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді