Держмитслужба: запущено новий офіційний вебпортал

Відтепер усі сервіси, які надає Митниця, а також інформація про них містяться на офіційному вебпорталі Державної митної служби України customs.gov.ua.

Оновлений довідник програмної класифікації для використання у 2020 році

Держмитслужба: запущено новий офіційний вебпортал

На вебпорталі є інтерактивна карта роботи пунктів пропуску на час карантину. На ній позначені усі ПП — відкриті та закриті, — як для пасажирського (в т.ч. пішохідного), так і для вантажного сполучення. Інформація на карті постійно оновлюється, враховуючи поступове відкриття пунктів пропуску Урядом України та країнами-сусідами.

УВАГА!!! Новий код доходу місцевого бюджету

У червні вебпортал поповниться мапою митної інфраструктури, яка відображатиме актуальний стан ПП із детальною інформацією по кожному. За допомогою фільтрів можна буде знайти місця митного оформлення в регіоні, який цікавить; переглядати пропускну здатність ПП і навіть відслідковувати ситуацію на місці у режимі відеотрансляції.

За допомогою інтерактивного модулю аналітики імпортно-експортних операцій можна дізнатися середню митну вартість імпортованого авто з різних країн.

За матеріалами з Урядового порталу

Вебінарний марафон до Дня бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям

Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
76477

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
13013

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
49415

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді