Аудит витрат: фонд боротьби з COVID-19 чекає перевірка

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив Міністерству фінансів провести аудит витрат Фонду боротьби з COVID-19.

Календар бухгалтера на ЧЕРВЕНЬ

Аудит витрат: фонд боротьби з COVID-19 чекає перевірка

Зокрема, на засіданні Уряду 17 червня, звертаючись до Міністра фінансів України Сергія Марченка, Прем’єр-міністр нагадав, що приблизно два місяці тому Урядом було створено Фонд боротьби з COVID-19 на загальну суму майже 65 млрд грн.

Прем’єр зауважив, що це величезна сума від українських платників податків і вони мають побачити, на що саме ідуть ці кошти.

⚡️ УВАГА!!! Знижка на передплату «Головбух: Бюджет» до 40%!

Крім того, він звернувся до Міністрів з вимогою підготувати детальні звіти від міністерств, на що саме пішли кошти, які виділялися на боротьбу з коронавірусом.

За його словами, це буде чесно і відповідально по відношенню до суспільства.

За матеріалами з Урядового порталу

Аудит витрат: фонд боротьби з COVID-19 чекає перевірка
Фінансова та бюджетна звітність за І півріччя 2020-гоПРОГРАМА ВЕБІНАРУ: ✔️Скласти Баланс ф. №1-дс ✔️ Заповнити Звіт про фінансові результати №2-дс ✔️ Ув'язати показники форм №1-дс та №2-дс з показниками бюджетної звітності ✔️ Відобразити у бюджетній звітності валютні операції
Усі зареєстровані учасники отримають сертифікат.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8915

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
20350

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді