Зведені ПН/РК за травень: в який термін реєструвати

Граничний строк реєстрації зведених податкових накладних травня – 20 червня 2020 року.

Скачати податкову накладну за новою формою

Зведені ПН/РК за травень: в який термін реєструвати

ДПС зазначає, що норму ПКУ, якою встановлено терміни реєстрації в ЄРПН податкових накладних/розрахунків коригування, доповнено новим абзацом, згідно з яким для зведених ПН/РК за операціями, визначеними пунктом 198.5 та пунктом 199.1 Кодексу, встановлено граничний строк реєстрації в ЄРПН - протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем місяця, в якому вони складені.

Оновлені довідники та реєстри від ДПС

Отже, для податкових накладних, складених за операціями, здійсненими у травні 2020 року граничним терміном реєстрації в ЄРПН є 20 червня.

Якщо граничний день реєстрації податкових накладних та/або розрахунків коригування в ЄРЦН припадає на вихідний чи святковий день, то такий день вважається операційним, що забезпечує можливість реєстрації податкових накладних та/або розрахунків коригування протягом періоду з 8:00 до 20:00.

За матеріалами з сайту ДПС

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Транспортний податок 2024: ставка, облік, декларація

Транспортний податок у 2024 році: дивиться перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню. Коли, скільки та за які автомобілі потрібно сплачувати транспортний податок 2024 – у статті.
14541

Податкова накладна 2024: порядок заповнення

Як заповнити нову форму ПН – приклад заповнення податкової накладної та інша корисна інформація щодо цього штрафонебезпечного документа – у даному огляді.
129057

Порядок складання податкової декларації з ПДВ

Розглянемо оновлену форму податкової декларації з ПДВ. У консультації знайдете, як заповнити всі рядки чинної ПДВ-декларації, приклад заповнення чинної декларації з ПДВ, а також інформацію про найбільш уживані додатки до ПДВ-декларації у бюджетників – Д1 та Д6.
61810

Звіт ЄСВ: зразок заповнення та бланк

Звіт ЄСВ – так до сих пір часто називають Податковий розрахунок, що містить дані не лише про ЄСВ, але й про ПДФО та військовий збір. До вашої уваги склад Звіту ЄСВ і приклади заповнення окремих його додатків. На що слід звернути увагу, аби не помилитися?
148157

Призупинення дії трудового договору: що в Податковому розрахунку

З консультації дізнаєтеся, чи зазначати в Додатку Д5 реквізити наказу про призупинення дії трудового договору, як заповнити при цьому Додатки Д1 та 4ДФ, а також, як бути з ЄСВ з мінімальної бази
16580

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді