Замовлено проект будівництва підприємства по переробці уранових руд

Держпідприємство «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» за результатами тендеру замовило ТОВ «Ютем-Інжиніринг» проектних робіт на 64,7 мільйонів гривень.

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Замовлено проект будівництва підприємства по переробці уранових руд

За рік підрядник має виготовити проектну документацію нового будівництва підприємства з відпрацювання Новокостянтинівського родовища уранових руд в селі Олексіївка Маловисківського району Кіровоградської області.

Об’єкт включатиме гірничо-видобувний і переробний комплекси, допоміжне виробництво та інфраструктуру. Потужність із видобутку уранової руди у підсумку повинна становити 1,50 мільйонів тон на рік з 2025 року.

8 практичних порад, як скласти тендерну документацію

Фірма збере та проаналізує вихідні дані, розробить завдання на інженерно-геологічні та геодезичні вишукування й інструментальні обстеження та виконає їх, розробить варіанти основних технічних рішень техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) для погодження замовником, створить обмірні креслення із застосуванням лазерного сканування та тривимірну модель гірничо-видобувного комплексу із застосуванням програмного комплексу, розробить проектно-кошторисну документацію стадій «ТЕО» і «Проект».

За матеріалами з сайту Dozorro

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1215

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4814

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4258

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35737

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді