«Фінінпро» економить з Prozorro: яким чином

Проведення тендерів через систему ProZorro дозволяє суттєво заощаджувати державні кошти на дорожньому будівництві. На цьому наголосив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, повідомляє «Урядовий портал».

Як призначити уповноважену особу та організувати закупівлі за новими правилами

«Фінінпро» економить з Prozorro: яким чином

За інформацією посадовця лише за травень-червень 2020-го ДП «Фінансування інфраструктурних проектів» Державного агентства інфраструктурних проектів України (ДП «Фінінпро») заощадило на закупівлях в середньому 13%.

Як відзначив Владислав Криклій, цьогоріч на будівництво безпечної інфраструктури та запровадження нових стандартів з безпеки руху передбачено 3,1 млрд грн. З них 1,4 млрд кошти Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року для облаштування пішохідних переходів, транспортних розв’язок та інших об’єктів.

За матеріалами з сайту Dozorro

«Фінінпро» економить з Prozorro: яким чином
Оренда державного та комунального майна через Prozorro.Продажі: що врахуватиКількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися! Усі зареєстровані учасники отримають сертифікат.
П Л А Н 1. Передача майна в оренду – тільки через аукціон Коли і як проводити? 2. Оренда майна – тільки з Переліків Яке майно і хто зараховує до Переліків I та II типу? 3. Стартова ціна оренди – від балансової вартості Як і хто розраховує? 4. Передача майна без аукціону – тільки для «пільговиків» Хто потрапив до списків? 5. Усі договори з оренди майна – у публічному доступі Як укладати нові і що робити зі старими? 6. Суборенда – тільки за погодженням орендодавця Де і як обумовити?

Вебінарний марафон до Дня бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3767

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
34874

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5756

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29261

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді