АМКУ штрафує за змови в торгах

Адміністративна колегія львівського територіального відділення Антимонопольного комітету оштрафувала на 540 тисяч гривень приватну підприємицю та Львівське комунальне підприємство.

Реформа держфінконтролю: що змінилось >>>

АМКУ штрафує за змови в торгах

Окрім штрафу, підприємиця та ЛКП не зможуть брати участь у відкритих торгах впродовж 3 років.

Як раніше повідомлялося, підприємиця та ЛКП не лише подавали на торги документи з однаковими дефектами друку чи сканування, але й в деяких випадках відмовлялись від підписання угод на користь одне одного.

8 практичних порад, як скласти тендерну документацію

В ході перевірки АМКУ також виявив, що обидва учасники використовували одну IP-адресу, мали договір із одним консультантом та регулярно телефонували одне одному.

За матеріалами з сайту Dozorro

АМКУ штрафує за змови в торгах
Оренда державного та комунального майна через Prozorro.Продажі: що врахуватиКількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися! Усі зареєстровані учасники отримають сертифікат.
П Л А Н 1. Передача майна в оренду – тільки через аукціон Коли і як проводити? 2. Оренда майна – тільки з Переліків Яке майно і хто зараховує до Переліків I та II типу? 3. Стартова ціна оренди – від балансової вартості Як і хто розраховує? 4. Передача майна без аукціону – тільки для «пільговиків» Хто потрапив до списків? 5. Усі договори з оренди майна – у публічному доступі Як укладати нові і що робити зі старими? 6. Суборенда – тільки за погодженням орендодавця Де і як обумовити?

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Індикатори ризиків - алгоритм при моніторингу закупівель

Моніторинг закупівлі може початися внаслідок спрацювання ризик-індикаторів, які визначаються системою в автоматичному режимі на основі закладених алгоритмів. Індикатори ризиків допомагають Держаудитслужбі відібрати ті процедури закупівлі, у яких замовники припустилися порушення або ж потенційно можуть це зробити. Далі — такі процедури досліджують аудитори під час моніторингу закупівель та приймають остаточне рішення.
5547

Моніторинг державних закупівель: приклади висновків ревізорів

До вашої уваги приклади висновків аудиторів, коли тендерна документація не відповідає вимогам Закону; супровідні документи містять помилки; процедура закупівлі вибрана неправомірно. Аналізуйте і не повторюйте порушень
1881

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді