Міноборони зробило закупівлю на 52 млн грн: що саме придбали

Міністерство оборони України за результатами тендеру замовило ТОВ «Доля і Ко. ЛТД» батареї до рацій на 52,02 мільйонів гривень.

Електронний сервіс «Єдиний закупівельний словник»

Міноборони зробило закупівлю на 52 млн грн: що саме придбали

До липня підрядник поставить акумуляторних батарей не раніше 2019 року виготовлення:

  • 800 батарей DOLYA IFM12-120E2, 12A, 12.8 B LiFePo4 виробництва фірми «Shenzhen O’CELL Technology Co., Ltd» (Китай) до переносних радіостанцій транкінгового зв’язку Либідь по 4,6 тисяч гривень.
  • 24 927 батарей APLI 4493C31 LiIon 3100 мА/г 7,4 В із функцією IMPRES виробництва фірми «Shenzhen GPComm Technology Ltd.» (Китай) до портативних радіостанцій транкінгового зв’язку Motorola серії DP4000 по 1,94 тисячі гривень.

УВАГА!!! -40% на Експрес-курс для фахівців з публічних закупівель

Фірма отримала підряд без конкуренції, оскільки більше ніхто не прийшов на торги. Раніше ТОВ «МКТ-Комюнiкейшн» поскаржилось в АМКУ на дискримінаційні вимоги.

НАБУ підозрює посадовців Міноборони, Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генштабу ЗСУ, Нацгвардії та Адміністрації ДПСУ в змові із «Доля і Ко. ЛТД», що призвело до нанесення збитків державі на 300 мільйонів гривень.

За матеріалами з сайту Dozorro

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1216

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4818

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4259

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді