Як призначити відповідальну особу закупівель

Норми про те, хто проводитиме закупівлі на суму до 50 тис. грн, у Законі наразі немає. Замовник самостійно має врегулювати, хто в організації за них відповідатиме. Кого ж призначити відповідальним за такі закупівлі? На цьому уроці ми пояснили, як призначити відповідальну особу; знатимете, кому доручити обов’язки відповідальної особи, коли та у відпустці або на лікарняному.

Докладніше дізнавайтеся з цього уроку

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4225

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29930

Тендерна пропозиція учасника: коли відхиляти

Замовник може відхиляти тендерну пропозицію учасника. Для цього він розміщує інформацію в ЕСЗ та посилається на певні підстави, за яких це можна робити. Визначає їх стаття 31 Закону про публічні закупівлі.
874

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді