Зарплатні борги перед шахтарями: Уряд виділив кошти на погашення

Міністерство енергетики виділило додатково майже 340 млн грн для шахтарів державних шахт. Про це на засіданні Уряду в середу, 1 липня, повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Усі нормативні акти у сфері оплати праці в одній підбірці

Зарплатні борги перед шахтарями: Уряд виділив кошти на погашення

Як заявив очільник Уряду, це означає, що вперше за значний період у держави немає боргів перед шахтарями державних шахт в поточному режимі. Вони погашені перед практично 40 тисячами робітників, які виконують титанічну роботу кожного дня.

За інформацією Міністерства енергетики, 26 червня Міністерство фінансів, за пропозицією Міненерго, здійснило наближення бюджетних асигнувань за програмою «Реструктуризація вугільної галузі» з листопада – грудня на червень.

Як показати у Звіті з ЄСВ карантинні особливості трудових відносин

339 млн грн спрямовано для погашення заборгованості із заробітної плати перед шахтарями за квітень і травень 2020 року. За 6 місяців 2020 року вугледобувними підприємствами на виплату заробітної плати та погашення заборгованості з неї спрямовано 3,5 млрд грн.

За матеріалами з Урядового порталу

Зарплатні борги перед шахтарями: Уряд виділив кошти на погашення
Форма № 1ДФ: стара форма з новими вимогами до заповненняПРОГРАМА: ►Які нові ознаки доходу з'явилися і коли їх застосовувати ►Які виправляти помилки ►На що звертають увагу податківці у нових роз'ясненнях ► Скільки зараз "коштують" підприємству помилки бухгалтера
Кількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися!

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13852

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14892

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді