Карантинне обмеження зарплат держслужбовців: чи є законним

Конституційний Суд може визнати карантинні обмеження бізнесу та зарплат держслужбовців і суддів незаконними.

Календар бухгалтера на ЛИПЕНЬ

Карантинне обмеження зарплат держслужбовців: чи є законним

Велика палата Конституційного Суду України 2 липня на пленарному засіданні у формі письмового провадження розглянула справу щодо законносты встановленого Кабмыномграничного розміру оплати праці працівників, службових і посадових осіб бюджетних установ.

Верховний Суд вбачає непропорційним обмеження рівня матеріального забезпечення працівників бюджетних установ, що, на думку Верховного Суду, порушує принцип верховенства права, гарантії незалежності суддів.

Оновлення для ППЗ «Фіндокументи» (Payments)

КСУ завершив дослідження матеріалів справи у відкритій частині пленарного засідання та перейшов до закритої частини для ухвалення рішення.

Вебінарний марафон до Дня бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям

Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
75612

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
12920

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
49116

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді