РРО: який строк служби передбачено

Теми:
Строк служби реєстраторів розрахункових операцій встановлює виробник цієї продукції.

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів — 2020

РРО: який строк служби передбачено

ДПС інформує, що відповідно до п. 2 Порядку технічного обслуговування та ремонту РРО №601 строк служби реєстратора розрахункових операцій - строк, протягом якого виробник гарантує його працездатність.

Строк служби реєстраторів розрахункових операцій встановлює виробник цієї продукції

Залишок коштів у інвалюті: як облікувати курсові різниці та відзвітувати до Казначейства

У випадку якщо виробником (постачальником) не встановлено строку служби (а це здебільшого стосується старих моделей касових апаратів), слід керуватися нормою щодо семирічного з моменту введення в експлуатацію, але не більше дев’яти років від дати випуску, строку служби апарата.

За матеріалами з сайту ДПС

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

КОРО: особливості застосування Книги обліку розрахункових операцій

Книги обліку розрахункових операцій (КОРО) ведуть установи при проведенні готівкових розрахункових операцій у визначених законодавством ситуаціях. Розглянемо коли їх бюджетній установі вести обов’язково, а коли можна обійтися й без них?
26585

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
7015

Картка аналітичного обліку касових видатків

Облік касових і фактичних видатків в бюджетниій установі 2024 ➤ зразок картки аналітичного обліку касових видатків ➤ зразок картки аналітичного обліку фактичних видатків
25188

Касова книга – бланк | зразок

Касова книга слугує для узагальнення обліку готівкових операцій за день. Як правильно вести касову книгу у бюджетній установі? Чим відрізняється ведення касової книги в електронному вигляді? З’ясуємо разом.
36285

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді