Дізнайтеся, як списати продукти харчування, термін придатності яких сплив, передати ці продукти на утилізацію, задокументувати й облікувати.
Статті за темою
Усі статті за темоюГнучкий режим роботи
Гнучкий графік робочого часу може бути як тимчасовим, так і на постійній основі. Які особливості такого трудового розпорядку, як запровадити гнучкий режим роботи та вести облік робочого часу. Ці та інші пов’язані питання — у консультації
17120
Зразок наказу про преміювання працівників
За успішне виконання роботи працівник може отримати від установи заохочення у вигляді премії. Підставою для її нарахування є наказ керівника. Для вас — зразок наказу про преміювання працівників
293767
Передача товарно-матеріальних цінностей
Як передати товарно-матеріальні цінності новій матеріально відповідальній особі
39260
Акт списання основних засобів – бланк та зразок
Якщо основний засіб вибуває з установи через його ліквідацію або часткову ліквідацію, таке вибуття оформляють актом. Акт списання буває чотирьох видів. Наразі поговоримо про акт списання основних засобів
144347
КОРО: особливості застосування Книги обліку розрахункових операцій
Книги обліку розрахункових операцій (КОРО) ведуть установи при проведенні готівкових розрахункових операцій у визначених законодавством ситуаціях. Розглянемо коли їх бюджетній установі вести обов’язково, а коли можна обійтися й без них?
36232