Посадовців медзакладів Львівщини притягнули до відповідальності

За несвоєчасне подання повідомлень про випадки захворювань медпрацівників на COVID-19 до адміністративної відповідальності притягнуто 26 відповідальних посадових осіб медичних установ.

Календар бухгалтера з оплати праці на ЛИПЕНЬ 2020

Посадовців медзакладів Львівщини притягнули до відповідальності

На виконання доручення Прем’єр-Міністра на Львівщині тривають контрольні заходи у закладах охорони здоров’я. Інспектують установи, які не повідомили Головне управління Держпраці у Львівській області про інфікування медичних працівників коронавірусом.

Під час перевірок досліджують питання своєчасності подання повідомлень та об’єктивність проведення розслідувань гострих професійних захворювань медпрацівників на COVID-19.

Які медзаклади матимуть підтримку від держави

Впродовж червня – липня перевірено 43 медустанови, 3 перевірки станом на цей час тривають, до кінця липня заплановано провести ще 4. Порушення інспектори виявили у 27 закладах. Окрім невчасного скерування повідомлень, низка медзакладів не розпочали проведення розслідувань, або почали їх невчасно.

Проте на зауваження держінспекторів реагують невідкладно – порушення усувають або ще під час перевірок, або в найкоротші терміни виконання припису.

За матеріалами з сайту Держпраці

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13855

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14901

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді