ПДВ: платники Київщини поповнили бюджет на 3,5 млрд грн

Теми:
Як повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр Загорський, за перше півріччя платники Київщини спрямували до Державного бюджету майже 3,5 млрд грн ПДВ.

Оновлений реєстр від ДПС

ПДВ: платники Київщини поповнили бюджет на 3,5 млрд грн

Він підкреслив, що сума надходжень зросла на 23% або 645 мільйонів гривень порівняно з відповідним періодом минулого року.

Найбільші суми забезпечили суб’єкти господарювання, зареєстровані на територіях Києво-Святошинського управління –759,1 млн гривень, Бориспільського – 624,1млн грн та Білоцерківського управлінь – 534 млн грн.

НЕ ПРОПУСТІТЬ Звіт про виконання державного замовлення: особливості

За результатами проведених камеральних перевірок податкової звітності з ПДВ, перевірок з питань своєчасності подання такої звітності, сплати узгодженої суми грошових зобов′язань та реєстрації податкових накладних в ЄДРПН протягом січня-травня 2020 року донараховано податку на додану вартість на суму 169,6 млн грн. та застосовано штрафних санкцій на суму понад 310, 2 млн грн.

За матеріалами з сайту ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень тепер легко! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від «Головбух: Бюджетник» першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

ПДВ 2024 для бюджетних установ

Бюджетні установи теж можуть бути платниками ПДВ. Які зміни щодо ПДВ настали у 2024 році, зміни у ставках ПДВ 2024, про податкову накладну та податкову декларацію з ПДВ 2024, про необ’єктні та звільнені від ПДВ операції бюджетників, про особливості обліку цього податку у бюджетників – у даному огляді.
2366

Порядок складання податкової декларації з ПДВ

Розглянемо оновлену форму податкової декларації з ПДВ. У консультації знайдете, як заповнити всі рядки чинної ПДВ-декларації, приклад заповнення чинної декларації з ПДВ, а також інформацію про найбільш уживані додатки до ПДВ-декларації у бюджетників – Д1 та Д6.
58596

ПДВ 2023 для бюджетних установ

Бюджетні установи теж можуть бути платниками ПДВ. Які зміни щодо ПДВ настали у 2023 році, зміни у ставках ПДВ 2023, про нову податкову накладну та податкову декларацію з ПДВ 2023, про необ’єктні та звільнені від ПДВ операції бюджетників, про особливості обліку цього податку у бюджетників – у даному огляді.
48616

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді