Держпраці планує створити консультативний орган з питань вибухової справи

Держпраці запрошує представників заінтересованих центральних органів виконавчої влади, наукових установ та підприємств, які здійснюють діяльність у сфері поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення надати пропозиції щодо кандидатур для формування складу консультативно-дорадчого органу.

Скачайте новий зразок наказу про відрядження 2020

Держпраці планує створити консультативний орган з питань вибухової справи

Відповідно до пункту 12 Положення про Держслужбу з питань праці щодо створення консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів, Держпраці розглядає питання створення консультативно-дорадчого органу з питань вибухової справи.

Метою створення є визначення пріоритетних напрямів розвитку вибухової справи, підвищення безпеки та ефективності виробництва вибухових матеріалів промислового призначення та ведення підривних робіт.

Як звітувати до органів статистики у 2020 році

Пропозиції можна надавати на електронну адресу: [email protected] у довільній формі, підписані уповноваженою особою із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові, посади, номеру телефону та електронної пошти кандидата.

За матеріалами з сайту Держпраці

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13833

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14868

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді