Хто понесе повну матеріальну відповідальність на виборчих дільницях

ЦВК затвердило Порядок залучення спеціалістів, експертів, технічних працівників для забезпечення здійснення повноважень виборчих комісій під час підготовки та проведення місцевих виборів.

Хто понесе повну матеріальну відповідальність на виборчих дільницях

Встановило примірні форми:

  • договору про надання ЦВК послуг (виконання робіт), пов’язаних з підготовкою та проведенням місцевих виборів;
  • договору про надання територіальній виборчій комісії послуг (виконання робіт), пов’язаних з підготовкою та проведенням місцевих виборів;
  • довідки про надання виборчій комісії послуг (виконання робіт) під час підготовки та проведення місцевих виборів;
  • договору про повну матеріальну відповідальність.

Договір про повну матеріальну відповідальність укладатимуть у разі залучення для роботи у виборчих комісіях бухгалтера, касира чи іншого спеціаліста, на якого безпосередньо покладуть обов’язок зберігання, перевезення/використання в цих комісіях переданих їм матеріальних цінностей/коштів.

Із постанови ЦВК «Про Порядок залучення спеціалістів, експертів, технічних працівників для забезпечення здійснення повноважень виборчих комісій під час підготовки та проведення місцевих виборів» від 25.06.2020 № 111

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13835

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14871

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді