Держпраці посилює співпрацю з соціальними партнерами

Фахівці Держпраці провели робочу нараду з представниками Державної податкової служби, Пенсійного фонду та Державної служби зайнятості

СКАЧАТИ Усі нормативні акти у сфері оплати праці в одній підбірці

Держпраці посилює співпрацю з соціальними партнерами

Нарада була проведена з метою виконання окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці В. Сажієнка щодо реалізації масштабної інформаційної кампанії з приводу інспекційної кампанії з питань виявлення неоформлених трудових відносин, яка розпочнеться з 01 вересня 2020 року, фахівці Держпраці провели робочу нараду з представниками Державної податкової служби, Пенсійного фонду та Державної служби зайнятості.

Присутні обговорили важливість активізації роботи у напрямку надання інформаційної допомоги працівникам і роботодавцям та узгодили алгоритм подальших спільних дій щодо проведення в регіоні масштабної інформаційної кампанії.

За матеріалами Держпраці

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Призупинення дії трудового договору: що в Податковому розрахунку

З консультації дізнаєтеся, чи зазначати в Додатку Д5 реквізити наказу про призупинення дії трудового договору, як заповнити при цьому Додатки Д1 та 4ДФ, а також, як бути з ЄСВ з мінімальної бази
15986

Реквізити документів за ДСТУ 4163:2020

Стандарт визначає нові вимоги до 32 реквізитів службових документів. Наші експерти звели й систематизували настанови та рекомендації за кожним реквізитом та унаочнили прикладами.
13800

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
14040

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
15220

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді