Для митників визначили ранги державної служби

UA RU
Уряд уніс зміни до постанови «Питання присвоєння рангів державних службовців та співвідношення між рангами державних службовців і рангами посадових осіб місцевого самоврядування, військовими званнями, дипломатичними рангами та іншими спеціальними званнями» від 20.04.2016 № 306.

Пошук по Класифікатору професій

Її доповнили новим додатком — Співвідношення між рангами державних службовців і спеціальними званнями посадових осіб митних органів.

Тож тепер коли в держорган на посаду державної служби приймуть митника, кадровик знатиме який встановити йому ранг зважаючи на його спеціальне звання, а бухгалтер держоргану — якого розміру нарахувати надбавку за ранг.

Із постанови КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 р. № 306» від 12.08.2020 № 709

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям

Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
77229

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
13109

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
49687

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді