Для таможенников определили ранги государственной службы

RU UA
Правительство внесло изменения в постановление «Вопросы присвоения рангов государственных служащих и соотношение между рангами государственных служащих и рангами должностных лиц местного самоуправления, воинскими званиями, дипломатическими рангами и другими специальными званиями» от 20.04.2016 № 306.

Пошук по Класифікатору професій

Его дополнили новым положением - соотношение между рангами государственных служащих и специальными званиями должностных лиц таможенных органов.

И теперь когда в госорган на должность государственной службы примут таможенника, кадровик будет знать какой установить ему ранг, учитывая его специальное звание, а бухгалтер госоргана - какого размера начислить надбавку за ранг.

Из постановления КМУ «О внесении изменений в постановление Кабинета Министров Украины от 20 апреля 2016 № 306» от 12.08.2020 № 709

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
103347

Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям

Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
77531

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
13143

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді