Суб’єкти фінмоніторингу зможуть подавати інформацію через е-кабінет

9 вересня Уряд затвердив постанову, яка забезпечує приведення актів Уряду до нових вимог законодавства з питань фінмоніторингу.

Календар бухгалтера на ВЕРЕСЕНЬ

Суб’єкти фінмоніторингу зможуть подавати інформацію через е-кабінет

Суб’єкти первинного фінмоніторингу матимуть змогу подавати інформацію про операції, що підлягають такому моніторингу, через е-кабінет.

⚡️ УВАГА!!! Подарунки за передплату «Головбух: Бюджет»

Такі нововведення дозволять зменшити матеріальні та часові затрати при виконанні своїх обов’язків у цій сфері. Ця постанова набирає чинності 1 січня наступного року.

За матеріалами Урядового порталу

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт ЄСВ: зразок заповнення та бланк

Звіт ЄСВ – так до сих пір часто називають Податковий розрахунок, що містить дані не лише про ЄСВ, але й про ПДФО та військовий збір. До вашої уваги склад Звіту ЄСВ і приклади заповнення окремих його додатків. На що слід звернути увагу, аби не помилитися?
145832

Як скласти акт приймання-передачі товару

Акт приймання-передачі товару – це документ, який складається у довільній формі та посвідчує факт передачі товару від постачальника до покупця, у т.ому числі й постачання товару. Підкажемо, коли усе таки потрібно складати саме його і як це зробити правильно.
54682

Мінімальна зарплата 2025

Мінімальна зарплата 2025 встановлена у законопроекті № 12000 «Про Державний бюджет України на 2025 рік». Розмір МЗП з 1 січня 2025 року остаточно буде затверджено у держбюджеті.
3287

Призупинення дії трудового договору: що в Податковому розрахунку

З консультації дізнаєтеся, чи зазначати в Додатку Д5 реквізити наказу про призупинення дії трудового договору, як заповнити при цьому Додатки Д1 та 4ДФ, а також, як бути з ЄСВ з мінімальної бази
15986

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді