А ви теж допускаєте такі порушення? Перевірте себе!

Нам не хотілося б, аби ви усвідомили, що допустили серйозні порушення, лише під час ревізії. Тому й вирішили вам допомогти.

Прочитайте, які вразливі місця в роботі бухгалтера відкопали ревізори.

ЧИТАТИ

А щоб дізнатися які найпоширеніші порушення ревізори зазначають в актах ревізій та кому доведеться за них відповідати, запрошуємо вас взяти участь у семінарі.

Колишній ревізор розкаже:

  1. Чи потрібно усувати порушення під час та після ревізії;
  2. Як правильно написати пояснення ревізорам;
  3. Чи можна не допустити ревізорів до ревізії.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8620

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
18989

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді