Що треба знати про підготовку до ревізії - відеоінструктаж

Ми пропонуємо вам ексклюзивне навчання, яке розпочинаємо курсом «Ревізії фінансово-господарської діяльності установи». З нього ви дізнаєтеся, що робити, коли прийшов ревізор, отримаєте поради, як вибудувати відносини з ревізором.

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів — 2020

Людмила Кравченко, керівник експертної групи Експертус Головбух, має досвід роботи ревізором. Вона розкаже, що треба знати про підготовку до ревізії.

Що треба знати про підготовку до ревізії - відеоінструктаж

Спробувати БЕЗПЛАТНО

Кожен бухгалтер хоче отримати допомогу під час ревізії. На жаль, важко щось порадити, коли посадові особи бюджетних установ вже допустили порушення у своїй роботі і, розгубившись, дали необґрунтовані пояснення ревізорам. Виправити такі ситуації, на жаль, неможливо — залишається лише очікувати на штрафні санкції та заходи впливу.

Утім, таких наслідків ревізії можна було б не допустити, якби керівник установи та бухгалтер знали, як себе поводити, які документи вимагати у ревізорів, що можна говорити та як правильно діяти під час ревізії. І що головне — були обізнані про типові порушення, які фіксують ревізори в актах ревізії.

На курсі докладно вивчають

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8620

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
18989

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді