Які вимоги встановлює Закон до закупівель на суму до 50 тис. грн

Закон про публічні закупівлі встановлює правила гри для закупівель товарів, робіт чи послуг замовниками.

Аби закупити потрібне вчасно і не порушити законодавчих вимог, закупівельник має розумітися на алгоритмах дій, що залежать від вартісних меж. Тож наше навчання розпочнемо саме з цих азів.

Які вимоги встановлює Закон до закупівель на суму до 50 тис. грн

Які вимоги встановлює Закон до закупівель на суму до 50 тис. грн

На першому уроці курса Вищої школи закупівельника "Як почати працювати в електронній системі закупівель. Експрес-курс із закупівель до 50 тисяч" ви докладно розберете кейси:

  • Замовники в розумінні Закону
  • Типи і процедури закупівель
  • КЕП
  • Електронна взаємодія між замовником та учасниками тендеру

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4225

Переговорна процедура закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Переговорна процедура закупівлі 2020 та її алгоритм простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися — обґрунтування, документи від учасника, кваліфікація, відсутність підстав для відхилення за статтею 17, забезпечення. Усі застереження та поради — у цій статті.
10522

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді