ДПС нагадала порядок розрахунку звітних періодів

Податкові декларації, крім випадків, передбачених Податковим кодексом України (далі – ПКУ), подаються за базовий звітний (податковий) період.

Хочете прокоментувати чи поділитися новиною з колегами? Переходьте на Facebook ►►►

Організація роботи бухгалтерської служби - спробувати БЕЗПЛАТНО

ДПС нагадала порядок розрахунку звітних періодів

Цей період дорівнює:

  • календарному місяцю – протягом 20 днів, що настають за останнім днем звітного місяця;
  • календарному кварталу або календарному півріччю – протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу (півріччя);
  • календарному року, крім випадків, передбачених підпунктами 49.18.4 та 49.18.5 п. 49.18 ст. 49 ПКУ – протягом 60 днів, що настають за останнім днем звітного (податкового) року;
  • календарному року для платників ПДФО – до 01 травня року, що настає за звітним, крім випадків, передбачених розд. IV ПКУ.

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47626

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді