Помилки в звіті про контрольовані операції: якою буде відповідальність

Податківці пояснили які штрафи передбачено за неподання, несвоєчасне подання та подання з помилками звіту про контрольовані операції.

Календар бухгалтера на ЖОВТЕНЬ

Помилки в звіті про контрольовані операції: якою буде відповідальність

Пунктом 120.3 ПКУ передбачено, що неподання платником податків звіту про КО тягне за собою накладення штрафу у розмірі 300 розмірів прожиткового мінімуму для працездатної особи.

Сплата цього штрафу не звільняє платника податків від обов'язку подання звіту про КО.

Неподання платником податків звіту про КО після спливу 30 календарних днів, наступних за останнім днем граничного строку сплати штрафу, тягне за собою накладення штрафу в розмірі 5 розмірів прожиткового мінімуму для працездатної особи. За кожен календарний день неподання звіту про КО, але не більше 300 розмірів прожиткового мінімуму для працездатної особи.

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47632

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді