Які вимоги не можна встановлювати до фінзвітності

Хочете мінімізувати ступінь ризику, коли укладатиме договір? Перевірте фінансовий стан учасника, що прийде до вас на тендер. Проте застосовуйте такий кваліфікаційний критерій правильно.

Які вимоги не можна встановлювати ►►►

Запитували — відповідаємо

Дізнайтеся, що робити, коли треба:

продовжити дію договору про оренду комунального майна

закупити теплопостачання, а компанія-постачальник визнана банкрутом

перевірити антикорупційну програму в учасника

Шпаргалка від Держзакупівель

Знаєте, яку інформацію повинен зібрати замовник, перш ніж проводити закупівлю електроенергії? Перевірте себе за нашою шпаргалкою:

Скачати шпаргалку

Які вимоги не можна встановлювати до фінзвітності
Національна сертифікація з публічних закупівель — 2021В програмі: Закупівлі за новою редакцією Закону № 922 ► Планування ► Умови ТД ► Укладення договору ► Контроль та відповідальність + офіційний СЕРТИФІКАТ
Ви досвідчений закупівельник і в закупівлях вам немає рівних? Покажіть свій результат - пройдіть самоперевірку власних знань, щоб скоротити програму!

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7014

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування триває до 31 березня 2024 року, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66050

Електронна декларація – хто подає

⚡️Після відновлення декларування подання електронних декларацій триває до 31 березня 2024 року. Подання декларції – обов’язок посадовців бюджетних установ.❗️Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану та які штрафи передбачено — у нашій статті.
90336

Декларація про доходи

Податкова декларація про майновий стан і доходи – за якою формою звітувати у 2024 році за 2023 рік.⚡️Знайдете тут зразок заповнення декларації про доходи та рекомендації для отримання податкової знижки.
57760

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді