Земельні ділянками, які належать громадянам рф і рб, продадуть на торгах

Гроші, отримані від продажу конфіскованої землі надійдуть до державного бюджету.

продаж землі, яка належить громадянам рф та білорусі

◀️ НОВАЦІЇ В КАЗНАЧЕЙСЬКОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ ▶️

В Верховній Раді 1 листопада зареєстровано законопроєкт № 8167 «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо врегулювання питання використання грошових коштів, отриманих від продажу земельної ділянки, власником якої є громадянин країни-агресора» .

Автори пропонують продати на торгах земельні ділянки, які належать громадянам рф та рб, та зарахувати до держбюджету отримані гроші.

Станом на зараз Земельним кодексом України визначено, що конфіскована земельна ділянка за рішенням суду підлягає продажу на земельних торгах. Грошові кошти, отримані за результатом продажу такої земельної ділянки на земельних торгах, за вирахуванням витрат, пов’язаних із її продажем, виплачують її колишньому власнику.

Якщо закон буде прийнято, він набере чинності на наступний день після опублікування.

Нагадаємо, що для бюджетних установ можливе перебування земельної ділянки на праві власності, праві постійного користування та праві тимчасового користування. У більшості випадків облік земельних ділянок відбувається як основни засобів.

За матеріалами Верховної Ради

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про проведення інвентаризації – зразок від експерта

Наказ про проведення інвентаризації – документ, що встановлює порядок проведення установою щорічної інвентаризації напередодні складання нею річної звітності. Скачайте наш зразок наказу про проведення інвентаризації у році.
135600

Первісна вартість основних засобів: зразок картки обліку та рахунки

Первісна вартість основних засобів: ➤ що таке первісна вартість ОЗ ➤ як її визначити ➤ з чого складається ➤ зміна первісної вартості основних засобів ➤ ГОТОВІ ЗРАЗКИ проведень для обліку незавершених капінвестицій картки аналітичного обліку капінвестицій.
59349

Наказ про прийняття на роботу – оформлення на прикладі водія

Як оформити трудові відносини та оформити наказ про прийняття на роботу. Коли відмовити в оформленні трудового договору, а коли встановити стажування та випробування – дивимось на прикладі інструкції, як прийняти на роботу водія.
11594

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді