НАІС: оновлено програмне забезпечення ЄДР

ДП «НАІС» оновило програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР).

Бюджетні новації — 2021

НАІС: оновлено програмне забезпечення ЄДР

У встановленому оновленні оптимізовано роботу реєстру, поліпшено стабільність його роботи та впроваджено додаткові можливості для користувачів реєстру. Крім того, доопрацьовано функціонал для публікації повного набору відкритих даних з ЄДР.

Окрім відкритих даних, в останньому оновленні ЄДР були реалізовані такі зміни:

  • Виправлено помилку при проведенні реєстраційних дій, що пов’язані з припиненням юридичної особи.
  • Виправлено помилку внаслідок якої не змінювався стан суб’єкта при скасуванні реєстраційної дії щодо первинної реєстрації.
  • Внесено зміни до валідаційного контролю для полів типу серія та номер паспорта (дозволено введення літер латинської абетки).
  • Виправлено невідповідність відомостей щодо місця зберігання реєстраційної справи.
  • Змінено алгоритм розрахунку тотожності найменування юридичної особи.
  • Створено додатковий контроль відповідності загальної суми часток засновників розміру статутного капіталу.
  • Виправлено помилку щодо відображення у витягу припинених відокремлених підрозділів.

Зверніть увагу: після будь-яких оновлень системи, перед початком робіт з ЄДР, користувачам необхідно обов’язково здійснювати очистку історії пошуків браузера (кеш).

За матеріалами НАІС

НАІС: оновлено програмне забезпечення ЄДР
ТЕТЯНА НИЖНИК,керівник експертної групи Експертус Головбух
Відрядження працівників тісно пов’язані з документами. Якщо документів немає або оформили їх неправильно — чекайте штрафних санкцій. Як попередити зайві витрати

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3475

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13835

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14871

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2939

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді