Військовослужбовців і резервістів Нацгвардії переатестують

Військовослужбовців і резервістів Нацгвардії переатестують

Підйомна допомога військовослужбовцям: що з ПДФО

МВС затвердив Порядок проведення в Національній гвардії України переатестації військовослужбовців рядового, сержантського і старшинського складу у військових званнях. Командувач Нацгвардії, начальники територіальних управлінь, Національної академії Нацгвардії, командири з’єднань, військових частин і підрозділів, навчальних військових частин/центрів, баз та установ Нацгвардії організують переатестацію у військових званнях військовослужбовців і резервістів, які мають військові звання «старшина», «прапорщик», «старший прапорщик». Переатестацію слід провести:

  • у тримісячний строк після внесення змін до штатів;
  • у тримісячний строк після завершення виконання завдань за призначенням (за умови внесення змін до штатів) — для військовослужбовців, які виконують завдання в районах ведення воєнних/бойових дій.

Джерело: наказ МВС «Про затвердження Порядку проведення в Національній гвардії України переатестації військовослужбовців рядового, сержантського і старшинського складу у військових званнях» від 10.11.2020 № 791

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Штатний розпис 2024

Окремі форми штатного розпису змінили, кого це стосується, яку форму штатного розпису обрати та як заповнити розглянемо далі у публікації.
152478

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді