8 лютого - останній день подання Звіту про заборгованість № 3‑борг

Новий Звіт за формою № 3‑борг - для кого обов’язковий; коли подавати; як заповнити.

8 лютого - останній день подання Звіту про заборгованість з оплати праці за січень 2021 року

Із січня роботодавці звітуватимуть про борги із зарплати. Держстат затвердив нову форму статистичної звітності № 3-борг (місячна) «Звіт про заборгованість з оплати праці» (далі — форма № 3-борг).

Подаватимуть до статистики форму № 3-борг тільки юридичні особи не пізніше 7-го числа кожного місяця. Тож вперше форму № 3-борг подайте до 8 лютого 2021 року.

На сайті Держстату ви можете отримати інформацію про те, які форми статистичної звітності маєте подавати упродовж поточного року. Для отримання переліку звітів уведіть свій код ЄДРПОУ на сайті Дежрстату*.

* Зайдіть на сайт Держстату → відкрийте розділ «Для респондентів» → відкрийте сервіс «Пошук за кодом ЄДРПОУ».

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
82574

Авансовий звіт на відрядження: проведення

Які проведення використовувати, коли працівники подають авансові звіти на відрядження – продемонструємо на шести прикладах. А також розглянемо, як відобразити в бухгалтерському обліку ці операції за різних ситуацій.
67575

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3655

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47491

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді