Трудові книжки: порядок подання скан-копій роботодавцями

Пенсійний фонд повідомляє: всю процедуру можна розділити на 4 кроки.

Бюджетні новації — 2021

Трудові книжки: порядок подання скан-копій роботодавцями

Крок 1. Увійдіть на вебпортал ПФУ та у правому верхньому куті натисніть кнопку «Вхід». Оберіть спосіб входу. Роботодавці обирають «Юридична особа». Із списку АЦСК оберіть свого надавача послуг КЕП, укажіть шлях до ключа та введіть пароль до нього. Натисніть кнопку «Увійти з ЕЦП».

Крок 2. У розділі «Комунікації з ПФУ» знайдіть пункт «Відомості про трудову діяльність робітника». Перед внесенням скан-копій система видає коротку інструкцію. Натиснувши на кнопку «Продовжити», переходьте безпосередньо до розділу завантаження.

Крок 3. Заповніть форму на свого працівника. Додайте скан-копії трудової книжки. Натисніть кнопку «Додати файл» та оберіть заздалегідь підготовлені скан-копії трудової книжки, скановану копію згоди на обробку персональних даних працівника.

Крок 4. Натискайте «Відправити до ПФУ», і копія трудової книжки буде передана Пенсійному фонду.

За матеріалами ПФУ

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Штатний розпис 2024

Окремі форми штатного розпису змінили, кого це стосується, яку форму штатного розпису обрати та як заповнити розглянемо далі у публікації.
152479

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді