Податкова декларація з рентної плати: як заповнити додаток 4

Як заповнюється Додаток 4 прим. 1 «Розрахунок з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України» до податкової декларації з рентної плати?

⚡️ Єдиний рахунок — 2021: перейти чи відмовитися

Податкова декларація з рентної плати: як заповнити додаток 4

Розрахунок з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України (здійснюється у Додатку 4 прим. 1 до податкової декларації з рентної плати.

У Додатку 4 прим. 1 заповнюються всі рядки усіх розділів з урахуванням приміток.

У разі незаповнення рядка через відсутність значення – він прокреслюється (у разі подання в паперовому вигляді) або не заповнюється (у разі подання засобами електронного зв’язку). Вартісні показники розрахунку зазначаються у гривнях з копійками.

За матеріалами ЗІР

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47625

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді