Звіт 10-ПОІ: особливості складання та подання

Подання Звіту про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю в електронному вигляді чинним законодавством не передбачено.

Перевірте, чи правильно нараховуєте зарплату

Звіт 10-ПОІ: особливості складання та подання

У Звіті чітко і розбірливо має бути заповнено всі графи та рядки. Замість відсутніх даних проставляється прочерк. Виправлення підтверджується підписом керівника.

Радимо також звернути особливу увагу на правильності заповнення Звіту.

Крім того, пам’ятайте - позапланова перевірка Держпраці відбудеться у разі:

  • неподання суб’єктом господарювання звітів про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю за два звітні періоди підряд без поважних причин;
  • ненадання письмових пояснень про причини, що перешкоджали поданню таких документів;
  • невиправлення помилки у звіті у строк до п’яти робочих днів з дня отримання повідомлення Фонду.

За матеріалами ФСЗІ

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19102

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17379

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді