Виявили помилку в стані розрахунків в Е-кабінеті: що робити

Що робити, якщо платник податків вважає, що в меню «Стан розрахунків з бюджетом» особистої частини Електронного кабінету відображена недостовірна інформація по податках, зборах і ЄСВ (задвоєння оплати/нарахування, переплата/недоплата)?

Ваш безплатний доступ до курсів Вищої Школи Бухгалтерів

Виявили помилку в стані розрахунків в Е-кабінеті: що робити

У такому випадку платник може направити запит до органу ДПС за основним (неосновним) місцем обліку для звірки стану розрахунків за державними і місцевими бюджетами за податками, зборами, цільовими фондами ЄСВ.

Запит подається в довільній формі через меню «Листування з ДПС» особистої частини Електронного кабінету.

До запиту додається копія зображення відповідної інформації на екрані монітора, отриманої за допомогою клавіші Print Screen на комп'ютерній клавіатурі, і даними платника щодо такого стану з підтверджуючими документами (при їх наявності) або звернутися до органу ДПС за основним (неосновним) місцем обліку.

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47628

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді