Задайте питання спеціалісту ПФУ: як не отримати штраф за неправомірну оплату лікарняних

Скористайтеся унікальною можливістю – отримайте консультацію від спеціаліста Пенсійного фонду України про обґрунтованість видачи лікарняних.

штрафи за неправомірну оплату лікарняних

ВЗЯТИ УЧАСТЬ

26 червня з 10.00 в рамках комунікаційної платформи Цифрового видавництва Експертус на запитання наших читачів та клієнтів відповідатиме начальник відділу перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності ГУ ПФУ у м. Києві Віталій Нємцев.

Тема консультації: лікарняні та декретні, які з 01 січня 2023 року виплачує ПФУ. Також Пенсійний фонд перевіряє правомірність видачі лікарняних.

Поставьте своє запитання спеціалісту ПФУ до 20.06.2023 і на прямій трансляції 26.06.2023 отримаєте відповідь:

 

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оплачувати запізнілий лікарняний

Бухгалтер дізнався про відкритий лікарняний з запізненням. Або ж лікарняний був відкритий за вже відпрацьований день. Як обчислити лікарняні такому працівникові з прикладом заповненого Додатка Д1, – у даній консультації.
27017

Розрахунок середньої заробітної плати – експертні приклади на 2024 рік

Розрахунок середньої заробітної плати потрібен для відпускних, відрядження, вихідної та матеріальної допомоги, декретних та лікарняних. Переконатися, що всі розрахунки проведені правильно, допоможуть наші приклади.
247153

Оплата електронного лікарняного в бюджетній установі: алгоритм

Розглянемо, як здійснюється оплата е-лікарняного за рахунок роботодавця і які основні моменти потрібно врахувати бухгалтеру, якщо оплата лікарняного здійснюється в межах перших 5 днів тимчасової непрацездатності.
14723

Довідка про трудовий та страховий стаж

Отримати довідку ПФУ про трудовий та страховий стаж можуть і працівник, і роботодавець. Розкажемо, як це зробити онлайн, як рахувати стаж за цією довідкою.
23223

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді