Рада готує Закон про відшкодування будматеріалів та ремонту зруйнованого майна

Законопроєкт розроблено з метою розширення форм надання компенсації за пошкодження об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Рада готує Закон про відшкодування будматеріалів та ремонту пошкодженого чи зруйнованого майна

4 опори для психологічного захисту: подбайте про себе ❤️️

Профільний Комітет ВРУ розглянув зміни до Закону України «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України» № 10063 від 18.09.2023.

Законопроєкт спрямований на розширення форм надання компенсації за пошкодження об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених російською збройною агресією проти України, зокрема, відшкодування вартості раніше придбаної за власні кошти будівельної продукції та вже виконаних ремонтних робіт на пошкодженому об’єкті нерухомого майна.

У підсумку Комітет рекомендував Верховній Раді України включити законопроєкт № 10063 до порядку денного сесії та за результатами розгляду у першому читанні прийняти його за основу та в цілому.

Нагадаємо, Мінреінтеграції затвердило новий Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф.

Джерело: офіційний сайт ВРУ

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2922

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7213

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді