Вітаємо з Днем Незалежності України!

Сердечно вітаємо вас із головним святом нашої країни!

Шановні колеги!

24 серпня ― річниця народження нашої держави! Прагнення нашого народу до свободи й самовизначення загартувало нас до боротьби з агресором. Ми віримо у свою країну, в силу ЗСУ, в Перемогу! Пишаємось та допомогаємо нашим захисникам, волонтерам, усім хто працює для зміцнення економіки країни.

Бажаємо вам миру, єдності, наснаги, впевненості в завтрашньому дні. Хай живе вільний народ! Процвітання, щастя, міцного духу багатій і щедрій Україні!


24082022.png
З нагоди свята саме сьогодні, надаємо вам знижку 40% на передплату електронних фахових видань «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА».

Щоб скористатися, телефонуйте 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні) або напишіть менеджеру у чат. Назвіть кодове слово «‎незалежність»‎ та отримайте свою персональну знижку. Пропозиція діє лише 24 серпня 2022 року.

Разом ми — сила! Слава Україні 💙💛

З повагою
редакція «Головбух: Бюджет»

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2922

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7213

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді