Рядок 105 Єдиного звіту: як правильно заповнити

Податківці роз’яснили як правильно заповнювати рядок 105 єдиного звіту з ЄСВ, ПДФО та ВЗ.

⚡️ Єдиний рахунок — 2021: перейти чи відмовитися

Рядок 105 Єдиного звіту: як правильно заповнити

Рядок 105 «Кількість застрахованих осіб у звітному періоді, яким нараховано зарплату (крім осіб, яким у звітному періоді нараховано грошове забезпечення)» включає кількість працівників, інформація про яких відображена в додатку 1 «Відомості про нарахування заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) застрахованим особам».

Але до рядка 105 не включають працівників або інших фізичних осіб, по яким у зв'язку з відпусткою без збереження зарплати, перебуванням повний місяць на лікарняному, який буде оплачений в наступному місяці, чи відсутністю доходу (оскільки відпускні були нараховані в попередньому місяці) у Додатку 1 зазначають тільки кількість днів.

За матеріалами ЗІР

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47566

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді