Для тих, кого ми любимо та цінуємо: знижки на курси Вищої школи Головбуха

Обирайте Всеукраїнську професійну сертифікацію бухгалтерів – 2024 та отримайте сертифікат Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого!

знижки на курсах Вищої Школи Головбуха

Ми дякуємо вам за сміливість, що працюєте тут і сьогодні. Дуже хочемо, щоб наші читачі та передплатники змогли дозволити собі більше та підвищували свою майстерність на курсах Вищої школи Головбуха. Адже зараз і до кінця лютого діє знижка в 20% на програму Всеукраїнської професійної сертифікації бухгалтерів-2024.

Погодьтесь, це дуже вигідна пропозиція!

Переваги Вищої Школи Головбуха

Навчання у Вищій школі Головбуха відбувається дистанційно. Не потрібно їздити на заняття, відвідувати лекції або семінари. Вища школа Головбуха працює 7 днів на тиждень та 24 години на добу – навіть у вихідні та святкові дні.

За підсумками навчання ви отримаєте сертифікат від ВНЗ IV рівня акредитації – Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів

ОТРИМАЙТЕ ЗРАЗОК СВОГО ІМЕННОГО СЕРТИФІКАТУ

Програма Всеукраїнської професійної сертифікації бухгалтерів – 2024

  • Модуль 1. Ревізії фінансово-господарської діяльності установи
  • Модуль 2. Облік активів та зобов’язань за нацстандартами
  • Модуль 3. Облік натуральних надходжень
  • Модуль 4. Інвентаризація майна, активів і зобов'язань
  • Модуль 5. Звітність

СКАЧАТИ ПОВНУ ПРОГРАМУ

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
32366

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6845

Списання ліків у бюджетній установі

Прочитайте, що робити з лікарськими засобами після того, як спливе термін їх придатності та як правильно списати протерміновані ліки.
13147

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата

Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153066

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді