Зустрічаймо весну разом! Весняні подарунки для передплатників!

Оформлюйте передплату на електронні журнали «Головбух Бюджет», «Головбух Праця та Зарплата» та отримайте подарунковий сертифікат Rozetka!

подарунки для передплатників Головбух Бюджет

ОФОРМИТИ ПЕРЕДПЛАТУ

Шановні читачі та передплатники! Зустрічаймо перший день весни разом з приємними новинами та весняним настроєм. Адже саме зараз передплата на е-журнали для професіоналів «Головбух Бюджет» й «Головбух Праця та Зарплата» доступна на особливих умовах:

оформлюйте передплату та забирайте подарунковий сертифікат Rozetka!

Передплатіть е-журнали для бюджетників та зустрічайте весну разом з нами! Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
32366

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6845

Списання ліків у бюджетній установі

Прочитайте, що робити з лікарськими засобами після того, як спливе термін їх придатності та як правильно списати протерміновані ліки.
13147

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата

Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153063

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді