А ви готові до ревізії? Ексклюзивні поради від ексревізора

Результат ревізії залежить не лише від кількості порушень та недоліків, що встановили ревізори, а й від поведінки бухгалтера.

Чи знаєте ви, як поводитися, що можна говорити, які документи надавати, аби ревізор пішов з нульовим актом? Тримайте поради, як це зробити.

Знаємо, що бухгалтер щодня має справу з великою кількістю облікових записів, які потрібно ретельно перевіряти і не завжди має достатньо часу, аби переглянути всі наші публікації. Тож якщо ви раптом пропустили щось важливе і корисне — тепер зможете надолужити. Рекомендуємо найпопулярніші матеріали від ексревізора.

Перейти до переліку ⏩

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8642

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19102

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді